Äntligen lite fritid!

Höst och lite av lågsäsong i evenemangsbranschen. Det är då vi får lite extra tid över till oss själva, att sköta det privata, till skillnad från våren och sommaren då det är fullt ös mest hela tiden. Visst är det tråkigt att kunderna blir färre och färre ju kallare det blir men det ät inte mycket att göra någonting åt. Med tanke på hur mycket vi arbetar under högsäsongen så är det snarare så att det är nog snarare bra. Vi kan ta hand om oss själva, umgås med våra familjer och pyssla med våra hus. Det sistnämnda är precis vad undertecknad har gjort när det blev lite tid över.

Nytt garage
Ett garage är någonting som jag länge eftersträvat men inte riktigt känt att jag haft tid eller råd med. Men så upptäckte jag detta garage från Bygghemma. Snyggt, lagom stort och levereras i ”block” så att man kan sätta ihop dem lite som man vill. Dessutom är det enkelt att sätta ihop dem, även om det givetvis tar sin tid – därmed skälet till att vänta till hösten och den ökade fritiden. Den som jobbar med evenemang kan inte räkna med lediga helgdagar på sommaren inte! Ett snyggt och billigt garage som passar mina behov helt perfekt!

TV-serie-slappande
Men ledigheten innebär inte bara arbete med hus och garage utan även tid att kolla TV-serier jag inte hunnit med, speciellt då Mad Men. Har inte haft tid att se på senaste säsongen ännu, så det får bli nu. Mad Men är ju en helt fantastisk serie på alla sätt och vis, inte minst ur ett historiskt perspektiv. För den som måhända har glömt det så tänkte jag att jag skulle påminna er, med det här klippet med klassiska scener från seriens många år. Titta och njut, och minns hur bra Mad Men är!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *