Bröllop – svårt men roligt

En relativt vanlig typ av evenemang som vi engageras för är bröllop, någonting som vi alltid tycker är trevligt. Kraven på oss under bröllop är också lie speciella, då det gäller att inte märkas för mycket och på så sätt störa stämningen. Den finkänslighet som krävs för att det ska bli lyckat kräver sin man eller kvinna. När vi anlitas till ett bröllop rör det sig också ofta om rätt så stora saker där bröllopsparet har kostat på sig lite extra. Vi vet att de avgifter som vi tar ut är en ansenlig summa för privatpersoner och då är det vår skyldighet att kunna göra vårt yttersta för att bröllopet ska bli helt perfekt. Det får helt enkelt inte gå fel med ljussättning, musik och allt annat utan det måste klaffa perfekt. Än så länge har vi inte stött på några problem som vi inte kunnat lösa, peppar peppar.

Vi är också oftast inte de enda som sysslar med media på ett bröllop utan oftast finns där också en professionell bröllopsfotograf eller två. Där måste vi också tänka på att samarbeta lite extra så att vår ljussättning blir bra att fotografera i. Det är annars lätt hänt att vi och bröllopsfotograferna trampar varandra på tårna, så att säga.

När vi nu är inne på bröllopsfotografer så vill vi också på att nämna det här med fotoböcker. Många av våra kunder vill ha fotoböcker från sina evenemang för att dela ut till sina kunder och de som medverkade. Vi brukar då alltid rekommendera Götaplatsens foto, och det kan vi göra även för bröllopsböcker, då de även kan göra inbundna fotoböcker med högklassigt papper och perfekt tryck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *