Hårt arbete väntar!

Vintern börjar äntligen släppa sitt grepp om landet och vi förbereder oss nu som bäst för den tid som är vår mest intensiva – våren och sommaren. Det är inte så att vi inte gör någonting under vintern, men när solen tittar fram så brukar beställningarna öka dramatiskt. Möjligen betyder det att vi kanske borde förbättra våra erbjudanden vad gäller inomhusevenemang – det är inte helt hälsosamt att ha lite att göra under vintern och mycket under sommaren. Ett jämnt arbetsflöde över året är att föredra. Det är någonting vi får fundera på under de närmaste månaderna, hur vi ska kunna göra det.

Fram till dess gäller det för oss att hålla oss friska och starka. Vårt jobb kan ju vara rätt så fysiskt ansträngande ibland och jag gör verkligen mitt bästa för att alla ska må bra. Det senaste är att jag börjat köpa hälsokost på nätet som är tillgänglig för de anställda. För det är ju så att många av oss inte äter så bra som vi borde om inte någon peppar på. Samtidigt så vill jag ju inte verka tjatig, så jag är noga med att påpeka att det är helt frivilligt (och gratis). Än så länge verkar det uppskattat överlag, även om en och annan är lite skeptisk och undrar vad det är för konstigheter.

Dessutom bör påpekas att jag inte ser det som en kostnad, utan en investering. Sjukdomar och arbetsskador är något som kostar betydligt mer och det bästa är om de inte inträffar alls. Förebyggande arbete är viktigt och någonting jag tror stenhårt på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *