Kontakta oss

Vi är ett öppet och välkomnade företag som mer än gärna vill att du kontaktar oss för minsta tänkbara. Vi förväntar oss inte att du ska göra en stor beställning så fort du ringer till oss, kan vi bara hjälpa dig med ett litet tips på hur du kan lösa ditt problem så är vi nöjda. Är det så att du befinner dig i ett läge där den tekniska aspekten av ett evenemang ger dig huvudbry så kommer vi på Hansen Media alltid att finnas här till din undsättning. Med oss kommer den tekniska aspekten av ett evenemang aldrig att innebära ett problem, det kommer istället att vara en ingrediens som kommer att göra dagen eller dagarna så fantastiska som de förtjänar att vara.

Med andra ord så kan du kontakta oss i vilket tekniskt ärende du än kan tänka dig, allt från att kolla prisuppgifter på vad det skulle kosta att anlita oss för en tredagarskonferens till hur man kopplar en kanon till en Mac-dator. Vi sitter på den kunskapen och finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig på vägen mot en bättre upplevelse och en lugnare tillvaro.

Du når oss allra säkrast på vår mailadress, info@hansenmedia.se, där vi har ständig bevakning under kontorstider. Lämna ditt ärende och telefonnummer så ringer vi upp dig inom en timme.