Lågsäsongen fortsätter

Hösten och lågsäsongen i evenemangsbranschen fortsätter. Visst får vi en del uppdrag men då en hel del av vårt fokus ligger på utomhusevenemang så blir det inte så mycket som vi kanske skulle önska. Men som jag skrev senast, lågsäsongen innebär att man får tid över till annat, som hem och familj, som bådadera kanske försummas en del under övriga tiden av året. Men det är inte bara det som det blir tid över till, utan även det där med att titta på de TV-serier som missats under årets gång. Senast var det Mad Men, men nu så rör det sig om en gammal klassiker.

Eller, så gammal är den inte, sista avsnittet kom 2007, så för mindre än tio år sedan. Det handlar om Sopranos som flera gånger utnämnts till den bästa TV-serien någonsin. Om den är SÅ bra kan man diskutera, men ruskigt bra är den ändå. Nedan följer en liten video, som kan tjäna som en påminnelse om att du nog borde se om Sopranos. Eller se Sopranos om du inte sett serien sedan tidigare!

Så det är en av de saker som lågsäsongen ägnats till efter att Mad Men klarats av. Men det är givetvis inte det enda. Efter att garaget blev färdigt så var det dags att kolla lite närmare på insidan av huset för att se om det fanns någonting som behövde göras. Resultatet var smått nedslående. Det fanns hur mycket som helst att ordna med! Så det var bara att kavla upp skjortärmarna och sätta igång.

Nytt kakel i köket
Som sagt så finns det ju mycket i göra, men det första som vi tog tag i efter att garaget var färdigt var köket. Vitvarorna är det inget fel på och överlag så är det ett bra kök. Kaklet är dock rätt så tråkigt och frugan har sagt att det behövt bytas ut länge och det har hon ju rätt i. Det har bara inte blivit av! Nu tog vi dock tag i saken och det ordentligt. Till att börja med köpte vi kakel hos kakelgallerian.se till extra bra pris. Ett av skälen till att det dröjt är att bra kakel ofta är rätt så dyrt, men nu fick vi det till en kostnad som vi ansåg oss ha råd med.

Ett annat skäl är att vi ville få det klart i god tid innan jul. Julen innebär ju många saker, men mycket bakande och matlagning blir det, så fint och fräscht i köket är ju bra. Eftersom vi visste att vi definitivt skulle byta kaklet innan våren kändes det smart att få det gjort så snabbt som möjligt.

Resultatet? Ja, vi fick nytt kakel och det blev rejält mycket billigare än vi trodde det skulle bli, mycket på grund av Kakelgallerians fina erbjudande. Men vi hittade också en hantverkare som utförde arbetet till en bra timpenning, och som dessutom gjorde det snabbt. Visst kunde vi ha gjort det hela själva, men vi kände att det var bäst att anlita någon som visste vad han gjorde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *