Om oss

projektorHansen Media är ett ungt men snabbt växande företag som lever och andas media och teknik. Vi är för tillfället 15 anställda i företaget och har varit aktiva i snart fem år, så det har med andra ord gått bra för oss. Anledningen till att vi har gjort så bra ifrån oss som vi har gjort handlar uteslutande om personalen som vi anställer. Vi ställer hårda krav på våra medarbete, inte enbart att de verkligen ska kunna den teknik som vi använder oss av, utan också att de är inkännande och lyhörda människor som lätt kan reda ut tilltrasslade situationer. Är det något som vi teknikmänniskor lärt oss genom åren så är det främst att ett tekniskt kaos kan försätta den allra bästa i total panik. Därför behöver vi vara de lugna och trygga personerna som ser till att skutan faktiskt rör sig framåt och att saker och ting löser sig. Tack vare att vi har de människorna här hos Hansen Media så har vi kunnat få mycket trogna och lojala kunder som uppskattar det vi gör.

Underlättar för människor

omossDet handlar i korta ordalag om att tillhandahålla en tjänst som underlättar för människor i deras yrkesroll eller i det privata. Vi har kunder åt båda hållen, och det är denna variation som är så fantastiskt rolig. Inget evenemang är egentligen det andra likt och det betyder att vi hela tiden kommer att ställas inför nya utmaningar och problem vart vi än vänder oss. Det är underhållande och lärorik och det spelar ingen roll om det är en massiv konferens eller ett bröllop, vi kommer fortfarande att vara lika mycket på tårna som vi alltid har varit för att säkerställa den höga kvalitén på det vi gör.

Vi är väl medvetna om att många tror att vi teknikmänniskor är ganska fientligt inställda till andra människor och att vi suckar djupt när de kommer till oss med sina problem. Så är det absolut inte. Faktum är att vi har valt vårt yrke eftersom att vi vill hjälpa andra med deras problem och lösa sådant som de inte kan för att deras tillvaro ska fungera och bli lättare. Det är med andra ord en helt motsatt bild av vad nidbilden av teknikern är, vi ogillar inte människor som inte kan tekniken, de är en förutsättning för att vi ens ska kunna jobba och vi hjälper mer än gärna. Hansen Media kommer alltid att bry sig om sina kunder.