Renovering av omklädningsrum

Här på Hansen Media tycker vi om att ta hand om de som arbetar här, så väl som de som kommer hit på besök. Vi vill väldigt gärna att både anställda och kunder ska kunna trivas i våra lokaler, och det är därför som vi har satsat stort på att göra våra lokaler attraktiva, till att vara något mer än enbart ett kontorslandskap. Vi har speciellt lagt fokus på att få till våra omklädningsrum som angränsar till en spaavdelning och ett vilorum/mötesrum i väldigt avslappnade former. Det betyder, med andra ord, att de kunder som vi har som stammisar vet om att vi har dessa lokaler och att vi kan erbjuda en mötesupplevelse som inte finns på många andra ställen. Eller vad sägs om att ta ett möte i bastun, snacka lansering i bubbelpoolen eller varför inte prata tryck i en badrock efter badet med tilltugg i avslappningsrummet?

Mer renovering behövs

Att det här är en alldeles speciell plats på vårt kontor är väl ingen direkt hemlighet. Många av de som jobbar här uppskattar det också, eftersom att det är lätt att bara ta en kort lunch och basta lite, eller stanna kvar lite extra på eftermiddagen och njuta av varmt vatten och härliga bubblor. Det är en plats som lämpar sig ypperligt för after work och andra roliga tillställningar som vi har på kontoret – samtidigt som vi uppmuntrar till att också göra det när andan faller på. Vi tror nämligen att vi mår bättre av den här ingrediensen i vårt arbete, och att ha personal som är glad och avslappnad genererar framgång i deras sätt att arbeta.

Men som sagt, det är mer renovering av detta utrymme som behövs, och det är framför allt själva omklädningsrummen. Som de ser ut idag så är det skåp med en grön och ful plastmatta på golvet, som säkert såg sin höjdpunkt någon gång under 80-talet. Det vi är inne på är att använda oss av klinker, eftersom att det inte bara är ett väldigt vackert material, det är också slitstarkt så att det tål att många människor använder sig av det. Klinker är ger verkligen en lyxig känsla, och det är precis den känslan som vi vill att både vår personal och våra kunder ska mötas av.

rain-443015_640

Givetvis kommer vi inte att genomföra den här renoveringen själva. Vi kommer att ta hjälp av proffsen, men vi kommer definitivt att bestämma själva vilken typ av klinkers som vi vill ha. Vi har redan kollat ut många olika fina varianter på www.kakelgallerian.se och det kommer med all säkerhet också vara den butik som vi kommer att beställa ifrån. Givetvis gör vi det i samråd med hantverkaren, men han får finna sig i de val vi gör. Hoppas att det blir bra i till slut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *