Utökning av verksamheten

Som alltid så är sommaren en viktig tid för oss, då vi är mycket bra på utomhusarrangemang. Vi kan inte klaga på affärerna, förutom då att vi ibland måste tack nej till en del uppdrag för att vi helt enkelt inte har tid. Helt fullbokad är kalendern inte, men nästan. Inte förrän mot slutet av september börjar det glesna upp lite och det känns tryggt och skönt. Vi försöker också att utveckla oss en del, så att vi ska kunna stå för mer än bara det tekniska, även om detta är nog så viktigt. Det går helt enkelt inte att specialisera sig så exakt, utan man måste ha bredd också. Vi kommer inte att börja med catering och liknande dock, då vi tycker att det går lite väl långt utanför ramarna för vår kärnverksamhet.

Solsken
Solen gassar!

Vad vi i stället tänker erbjuda är saker som parasoll, som kan vara nog så användbara för utomhusevenemang. Både som skydd mot alltför mycket solsken och mot i alla fall lättare regn. Det är också en investering som inte kommer att behöva kosta så mycket, men som innebär att vi kan erbjuda någonting lite extra som flera av våra kunder kan tänkas behöva. Det kommer inte röra sig om några större mängder, eller av saker som är otympliga att transportera, men saker som kan komma att behövas och som gör att vi kan bli lite extra ”service-minded”. Det är ju trots allt det bästa sättet att få kunderna nöjda, så de talar gott om en och rekommenderar en till andra.

Alla de solskydd som vi har skaffat nu (från trademax) är enkla att fälla ihop och således enkla att transportera utan att de tar upp speciellt mycket utrymme. Vi har redan fått användning av dem några gånger, genom att erbjuda våra kunder att låna dem när vi väl varit på plats. Det är någonting som har slagit mycket väl ut, och fastän vi inte tar betalt för det så tror vi (som vi redan sagt) att det kommer att betala sig bra i längden. Det gäller helt enkelt att försöka förutse vilken sorts behov våra kunder kan tänkas ha, och försöka uppfylla dem utan att de behöver fråga i förväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *