Våra tjänster

mediaanläggningDet är en bred pensel som vi kan måla med här på Hansen Media. Det betyder att tjänsterna som vi kan erbjuda faktiskt tar ett helhetsansvar över olika evenemang, där vi kan täcka upp allt som har med det tekniskt mediala att göra. Vi tänkte gå in lite närmare på de områden som vi faktiskt är experter på, områden som kommer att göra era evenemang fantastiska om de görs rätt.

Montering och placering

Montering och placering handlar mycket om att saker och ting ska vara på rätt ställe. Det kan låta som en ganska enkel sak att göra men faktum är att det är mycket svårare än vad man först kanske tror. Det handlar om att storbildsskärmar, högtalare, mixerbord, kanoner, bord, stolar, dukar och lampor hamnar på en perfekt plats för syftet och att de fyller sina funktioner utan att bli störda av eller att störa andra delar. Det är en konst att få till det och det gäller att man ser hela bilden. Det tar tid och det måste också få göra det för att det tekniska ska kunna samspela med den fysiska placeringen.

Inspelning och streaming

Som vi redan har varit inne på så använder vi oss också av mycket högteknologisk utrustning när vi gör våra evenemang, och något som alltid brukar uppskattas av de som anlitar oss är möjligheterna som vi ger till högkvalitativ inspelning. Det betyder att man kan ta med sig evenemanget på nytt och koppla tillbaka till vad man har upplevt, vilket kanske gör det än lättare att faktiskt få ut det mesta möjliga av erfarenheten från dagen. Dessutom skapar vi möjligheterna till att streama evenemanget online, vilket är en krydda många väljer att använda sig av.

Ljud- och ljusteknik

Ljud- och ljusteknik är ofta sådana delar som man inte tänker på vid evenemang, sådant som tas som självklarheter som bara ska fungera. Det är lite så att när allting fungerar helt perfekt och vi har gjort ett bra arbete som kommer inte människor ens notera att dessa saker existerar. Är det problem med dem så är de inte sena med att påpeka. Det ligger mycket arbete bakom att nå den nivån av kvalité och här på Hansen Media kan vi garantera er att ni alltid kommer få högkvalitativ service och ett lyckat resultat.