Vi håller oss rena

Efter ett hårt arbetspass mitt i sommarvärmen så känner man si sällan helt ren. Svetten rinner och nog kan det ömma en del i kroppen. Mycket av vårt arbete är fysiskt och det trivs vi med – stillasittande framför en dator hela dagen är ingenting vi eftersträvar. Förutom då vår högt värderade administrativa personal, som ser till att vi vet vad vi ska göra och att vi får vår lön! Men de flesta av oss här jobbar inte med administration, och det blir många hårda arbetsdagar där vi verkligen får ta i. Därför har vi investerat i en del personalvård, så att vi kan hålla oss rimligt rena på ett enkelt och billigt sätt.

Bättre duschar
Vi har investerat i några nya duschkabiner till vårt duschrum, för att fräscha upp det lite. Visst har det varit OK tidigare, men kanske inte så fräscht som vi tycker att vi förtjänar. Vi letade en tid efter en bra duschkabin som skulle passa oss. Då vi delvis begränsades kostnadsskäl så var det en inte helt enkel uppgift. Men vi hade tur och hittade till Badshop, som hade ett stort antal duschkabiner med en prislapp på under 5,000 kronor stycket. Bathlife Rum blev den som vi slutligen bestämde oss för, då den gav väldigt mycket duschkabin för pengarna (4,995 kronor för att vara exakta).

Sommaren har precis kommit och vi tycker nu att vi är redo att möta den. Att kunna ta en dusch efter ett hårt arbetspass ute i solen är, tycker vi, mer än bara en lyx. Det känns rentav nödvändigt, för att kunna vara professionella. Besökare på företaget uppskattar säkerligen att vi inte stinker så mycket… Vilket vi, givetvis, gör själva också.

Nyanställningar att vänta
Det händer alltså rätt så mycket här hos Hansen Media, och det kan till och med bli så att vi måste anställa lite extra personal. Det har varit ett tag sedan vi nyanställde, och detta trots att vi fått mer och mer att göra. Vi närmar och därför den punkt där det kan behövas något eller några extra par händer för att hålla firman igång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *